RIKIPAL cumpără toate tipurile de paleți din lemn și plastic

Vânzarea paleților folosiți reprezintă o modalitate simplă de a vă elibera spațiul de depozitare și de a face bani fără eforturi considerabile.

Compania noastră cumpără totul imediat. Preţul paleţilor este negociabil şi depinde de cantitatea, starea paleţilor şi condiţiile de livrare. În cazul în care livrarea paleţilor la depozitul nostru nu este posibilă, suntem gata să vă prestăm servicii de transport al paleţilor de pe teritoriul dumneavoastră. Plata este efectuată la descărcarea paleţilor în modul cel mai convenabil pentru dumneavoastră.

Modul de achiziție a paleților

Cumpărăm tot stocul de paleți oferit. Acitare la fața locului.

Deplasarea managerului

La apelul Dumneavoastră, managerul Companiei Rikipal se deplasează la locul în care sunt depozitați paleții în orice moment convenabil pentru Dumneavoastră.

Evaluarea

Fiecare palet este supus unei evaluări a următoarelor caracteristici: starea, tipul și modelul paletului, cantitatea de paleți și condițiile de livrare a acestora.

Contractul și plata

După efectuarea evaluării și convenirea asupra condițiilor tranzacției, noi efectuăm plata în modul cel mai convenabil pentru dumneavoastră.

Adresați-vă specialiștilor companiei RIKIPAL pentru mai multe detalii

Aveţi paleţi noi? Suntem gata să-i achiziţionăm. Contactaţi managerii noştri.

+(373) 79-11-20-33


© Rikipal 2015-2021